Fredag 27 April 2018
Facebook logo

Bästa julklappen från Svenska fotbollsförbundet!

Svenska fotbollsförbundet har beviljat vår ansökan om att bedriva Nationell idrottsutbildning (NIU)– fotboll, från hösten 2019.

Nästa steg är nu att skolverket beviljar Slottegymnasiet att bedriva NIU-fotboll (specialidrott) med start 2019/20.

Om skolverket beviljar vår ansökan innebär det att tio elever per/årskurs kommer bli antagna till NIU-fotboll läsåret 2019/20.

Varmt välkommen till oss på Slottegymnasiet!

Omprov i studieverkstan

Från v 45 kommer det vara möjligt att boka in omprov via oss i Studieverkstan. Det kommer att kunna ske varje måndag, och vi har möjlighet att vakta mellan kl. 15.00-16.15. Vi har bokat sal F135 till detta.

Kontakta oss senast torsdag veckan innan, så att vi kan planera in det.

Kontakta Malin eller Karina,
Studieverkstans tel. nr 070-311 53 81,
/Studieverkstans personal

Förstärkning på NIU Bandy!

Vi välkomnar Mikhail Sveshnikov som instruktör på bandygymnasiet.

Mischa är av många ansedd som en av de bästa bandyspelarna genom alla tider och har en diger meritlista bland annat världsmästare, rysk mästare och svensk mästare.

Mischa har under flera år varit proffs i Ryssland men bor nu åter hemma i Ljusdal och spelar i Ljusdals BK. Mischa går nu en elittränarutbildning och vi är glada att han vill vara med och utbilda våra bandyelever.

Tilll höger om Mischa har vi Lännart Nilzon som arbetar som idrottslärare och bandytränare på Slottegymnaiset.

Slottegymnasiet en drogfri skola

Ingen hantering eller användning av droger skall förekomma på skolan.
Med droger avses alkohol, narkotika samt dopingpreparat. I förebyggande syfte kan skolans lokaler komma att genomsökas av polis och även narkotikasök med hund, i syfte att undersöka om narkotika förvaras i lokalerna.

Vägen till självständighet

Trailer Estetik & media (ESE14)

Teknikcollege Slotte

Programkatalog