Alla nyheter - Slottegymnasiet

• Slottelärare bland de bästa i Sverige – tog hem pris i SM

Sofia Fallgren, lärare i Ung företagsamhet på Slottegymnasiet, knep en delad andraplats i tävlingen Årets lärare under SM i Ung företagsamhet. Det efter att bli utsedd till Årets lärare i Gävleborg.- Det blev ingen förstaplats, men jag är nöjd med att komma på delad andraplats med tanke på att i Sverige finns det 1760 registrerade UF-lärare, säger hon.

• Cirka en miljon kronor till Slotte – ger elever och personal möjligheter i världen

Nu är det klart! Slottegymnasiet får återigen ge sina elever möjligheten att resa utomlands för att göra sin apl (arbetsplatsförlagt lärande) genom EU-projektet Erasmus+.

• Studenten år 2022 - så firar vi!

Dagen för årets student närmar sig med stormsteg. Efter två år av pandemi och restriktioner välkomnar vi till en traditionell student hos oss på Slottegymnasiet fredagen den 17 juni.