Välkommen till Slottegymnasiet

Logga in på IST Skola

• Fortsatt fjärr- och distansundervisning vecka 15

I samråd med förvaltningschef har rektor i dialog med Region Gävleborg fattat beslut om att årskurs 1, 2 och 3 fortsätter med distans- och fjärrundervisning även vecka 15, 12-18 april. Undantag gäller för elever på Introduktionsprogram, elever som har kontrakt med Studieverkstan, elever på Naturbruk...

• Fängslande barnbok vinnande koncept
    – Ljusdals bästa UF 2021 är utsedd

På tisdagseftermiddagen utsågs Ljusdals bästa UF-företag 2021 med bubbel, jubel, diplom och en vinstcheck. Vinnarna var inga mindre än United Future UF.- Det här ger mer energi, säger Lea Svechnikova, marknadsföringsansvarig.

• Klart med tillförordnad rektor på Slottegymnasiet

Från och med 30 mars finns tillförordnad rektor Martin Olsson på plats på Slottegymnasiet. Martin Olsson har bred erfarenhet från gymnasieskola och är utbildad gymnasielärare som också gått rektorsutbildning.

• Digital UF-mässa - Slottegymnasiet är med!

I dag är det den regionala UF-mässan som årligen hålls för att uppmärksamma duktiga, unga entreprenörer, verksamheter och lärare.

• Inbrott på Slottegymnasiet

Under helgen skedde ett större inbrott i skolans lokaler. Polisen har varit på plats och undersökt skolan.

Logo Facebook
Logo Slottehubben

Nu är det möjligt att söka feriejobb via www.ljusdal.se

Information om covid-19 via www.ljusdal.se